Het plaatsen van promotionele berichten op de website(s) en sociale media kanalen van stichting Tiny House Nederland is voorbehouden aan de leden van het bestuur en leden van de kerngroep die minimaal drie jaar actief geweest zijn. Het is de intentie van de stichting om promotionele activiteiten van andere organisaties in onze kanalen te beperken en alleen promotionele activiteiten toe te staan indien het betreffende product of de betreffende dienst Tiny House gerelateerd is. De promotie van Tiny House gerelateerde activiteiten van actieve deelnemers van de kerngroep wordt door de stichting toegestaan.

Facebookgroep
In de besloten Facebookgroep wordt een keer per week op donderdag een promotionele post (promo-post) geplaatst. Het promoten van Tiny House gerelateerde producten en/of diensten is alleen toegestaan in de reacties op de wekelijkse promo-post.

Aanvragen
Indien er interesse is in het plaatsen van een promotioneel bericht op de website(s) of Facebook pagina van Tiny House Nederland kunt u dit aangeven door een bericht te sturen aan hallo@tinyhousenederland.nl. Voor deze activiteiten zal een vergoeding worden gevraagd die ten goede komt aan het werk van de stichting. Stichting Tiny House Nederland behoudt zich het recht voor promoties te weigeren naar eigen inzicht.